Grupy dyskusyjne   »   pl.rec.dom   »   Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb

Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb

Data: 2010-02-27 11:16:30
Autor: KKrzych
Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb

Użytkownik "pytas" <c1798201@tyldd.com> napisał w wiadomości news:hm8jd0$lee$1nemesis.news.neostrada.pl...
Chcę kupić dobra patelnię tzn taką żeby się nie przypalało. Jaką firmę wybrać i jakie cechy powinna miec dobra patelnia?

Cóż, Tefal, Tefal i jeszcze raz Tefal, ale od razu weź z pasującą pokrywką.
Jakie cechy? Na oko w sklepie to ich za bardzo nie ocenisz. Mnie w Tefalu odpowiada grube dno, które idealnie leży na płycie (że o gazowym podgrzewaniu nie wspomnę), dość odporny na ścieranie teflon, grube ścianki, solidne uchwyty i czerwony punkt stopnia nagrzewania. Reszta wyjdzie w gotowaniu :)
--
Pozdrawiam,
KKrzych

Lubię i gotować, i czytać, i zjeść :) więc polecam:
www.ugotujka.pl

Data: 2010-02-27 16:27:25
Autor: AA
Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb
Cóż, Tefal, Tefal i jeszcze raz Tefal, ale od razu weź z pasującą pokrywką.
Jakie cechy? Na oko w sklepie to ich za bardzo nie ocenisz. Mnie w Tefalu

Potwierdzam. Mialem kiedys Tefala - sluzyla regularnie ponad 4 lata.
Potem kupilem jakas "dobra" i droga, produkcji gdzies na Balkanach - teflon zaczal schodzis po 2 miesiacach. Nastepnie przygoda z tanimi patelniami z Ikei - kilka miesiecy zycia.
Znow mam Tefala - mala 2 lata, duza ponad rok -  nie bede juz eksperymentowal z innymi.

AA

Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb

Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Redmi 9A - recenzja budżetowego smartfona