Data: 2010-02-27 11:16:30 | |
Autor: KKrzych | |
Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb | |
Użytkownik "pytas" <c1798201@tyldd.com> napisał w wiadomości news:hm8jd0$lee$1nemesis.news.neostrada.pl... Chcę kupić dobra patelnię tzn taką żeby się nie przypalało. Jaką firmę wybrać i jakie cechy powinna miec dobra patelnia? Cóż, Tefal, Tefal i jeszcze raz Tefal, ale od razu weź z pasującą pokrywką. Jakie cechy? Na oko w sklepie to ich za bardzo nie ocenisz. Mnie w Tefalu odpowiada grube dno, które idealnie leży na płycie (że o gazowym podgrzewaniu nie wspomnę), dość odporny na ścieranie teflon, grube ścianki, solidne uchwyty i czerwony punkt stopnia nagrzewania. Reszta wyjdzie w gotowaniu :) -- Pozdrawiam, KKrzych Lubię i gotować, i czytać, i zjeść :) więc polecam: www.ugotujka.pl |
|
Data: 2010-02-27 16:27:25 | |
Autor: AA | |
Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb | |
Cóż, Tefal, Tefal i jeszcze raz Tefal, ale od razu weź z pasującą pokrywką. Potwierdzam. Mialem kiedys Tefala - sluzyla regularnie ponad 4 lata. Potem kupilem jakas "dobra" i droga, produkcji gdzies na Balkanach - teflon zaczal schodzis po 2 miesiacach. Nastepnie przygoda z tanimi patelniami z Ikei - kilka miesiecy zycia. Znow mam Tefala - mala 2 lata, duza ponad rok - nie bede juz eksperymentowal z innymi. AA |
|